Siyasi partilerin logosunu yorgana işliyor

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde yorgancılık yapan Ramazan Hoşlar, yoğun talep üzerine siyasi partilerin logosunun yer aldığı yorganlar yaptı.

30 Nisan 2015 Perşembe 13:40
Siyasi partilerin logosunu yorgana işliyor

 

Korkuteli'de baba mesleğini sürdürmeye çalışan Ramazan Hoşlar, siyasi partilerin logolarının yer aldığı yorgan imalatına başladı. Yoğun talep üzerine bu işe yoğunlaştığını aktaran Ramazan Hoşlar, "Normalde bu meslek de bitiyor, biz de farklı desenler üreterek canlanması için çalışıyoruz" dedi.

Küçüklüğünden beri yorgancılık yapan babasının yanında mesleği öğrendiğini anlatan Ramazan Hoşlar, "İşimi severek yapıyorum. Artık müşteri yorganlarda farklı desene bakıyor. Vatandaşın siyasi görüşüne göre yorgan yapıyoruz. Son olarak Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi logosu bulunan yorgan imalatı yaptık. Sipariş veren müşteriler de oluyor. Halk isteğine göre yorgan imalatını yapıyoruz" diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 30.04.2015 13:56
Anahtar Kelimeler:
Korkuteli İlçesiYorgan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.