Sırt çantası korkuya neden oldu!

ANTALYA'da bankamatikler önünde unutulan sırt çantası korkuttu. Kontrol edilen çantadan kıyafet ve kişisel eşyalar çıktı.

29 Şubat 2020 Cumartesi 10:48
Sırt çantası korkuya neden oldu!

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) -

Olay, akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Burhanettin Onat Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerindeki kavşak sisteminde trafik yoğunluğu nedeniyle çalışma yapan trafik polisleri, bankamatikler önünde duran bir sırt çantasını fark etti. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çantanın etrafını yaya ve araç trafiğine kapattı. Olay yerine gelen bomba imha ekibi, özel kıyafetini giyerek çantayı önce uzaktan kontrol etti. Ardından çantanın başına giden polis, dikkatli bir şekilde boşaltmaya başladı.

Boşaltılan çantadan kıyafet, kişisel eşya ve cep telefonu çıktı. Kontrol edilen çantanın boş olması üzerine cadde üzerindeki bir eğitim kurumunun balkonunda bulunan öğrenciler polisleri alkışladı.

Çantadan çıkan eşyalar tutanak altına alınarak polis merkezine götürülürken, cadde tekrardan araç ve yaya trafiğine açıldı.


Son Güncelleme: 29.02.2020 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.