Sevimçok'tan Büyükşehir Zabıtasına Teşekkür

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, kent merkezinde bayramda ve bayram öncesinde işportacıya göz açtırmayan Büyükşehir Belediyesi Zabıtasına teşekkür etti.

04 Ağustos 2014 Pazartesi 13:01
Sevimçok'tan Büyükşehir Zabıtasına Teşekkür
 Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, kent merkezinde bayramda ve bayram öncesinde işportacıya göz açtırmayan Büyükşehir Belediyesi Zabıtasına teşekkür etti.

AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, geçtiğimiz Ramazan Bayramının çarşı esnafı açısından beklen bir düzeyde geçmediğini çarşı ve pazarlarda bir nebze olsa hareketlenmenin yaşandığını söyledi. Ramazan bayramında Antalya'daki oteller de yüzde yüzlük bir doluluğun yaşandığını hatırlatan Başkan Sevimçok, otellerdeki bu doluluk oranının çarşı ve pazardaki esnafı ve alışverişi çok fazla etkilemedğini söyledi. Alanya, Manavgat ve Kemer'deki otellerin bayramı dolu geçirdiğinin altını çizen Sevimçok, "bu doluluk oranı ise az da olsa bölge esnafına bir hareketlenme getirdi. Bayramda özelikle yayla turizmi hareketlendi bu hareketlenmeden de Korkuteli ve Elmalı gibi yerler ciddi ölçüde nasibini aldı. Antalya'nın sadece ve sadece otel, deniz ve güneş üçlüsünden ibaret olmadığı şehrimize gelen yerli ve yabancı turistlere anlatılması gerekir" dedi.

Bayram öncesi ve sonrasında şehrin ana arterlerine ve sokaklarına işportacı sokmayan Büyükşehir Belediyesi Zabıtasına teşekkür eden AESOB Başkanı Sevimçok, bayram süresi boyunca şehrin kalitesine yakışan bir görüntünün oluştuğunu ve işportacıya göz açtırmayan Büyükşehir Zabıtası sayesinde de çarşıdaki esnaf ve sanatkarın işlerinin biraz daha fazla olumlu yönde etkilediğini belirtti.

Son Güncelleme: 04.08.2014 13:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.