'Sevgi ve kardeşlik için aynı masa etrafındayız'

KALEİÇİ'nde yaşayan vatandaş ve esnafı buluşturan iftar programına katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Sevgiyi, saygıyı, kardeşliği ve dayanışmayı büyütmek için, aynı masa etrafında oturup, iftarımızı yapıyoruz" dedi

22 Haziran 2016 Çarşamba 13:30
'Sevgi ve kardeşlik için aynı masa etrafındayız'
 Muratpaşa Belediyesi'nin iftar sofrası, Kaleiçi'nde kuruldu. Antalya Gazeteciler Cemiyeti bahçesinde kurulan Muratpaşa Belediyesi iftar sofrasına, Kaleiçi Barbaros, Kılınçaslan, Selçuk ve Tuzcular mahallelerinde oturan vatandaşlar ve esnaf katıldı. Belediye Başkanı Ümit Uysal, eşi Ümran Uysal'la katıldığı programda, vatandaşlarla sıraya girerek yemeğini aldı. Kılınçaslan Mahalle Muhtarı Ali Kahraman, Selçuk Mahalle Muhtarı Güray Esel ve Tuzcular Mahalle Muhtarı Mehmet Erdoğan, Kaleiçi iftar programı için Başkan Uysal'a teşekkür etti. Vatandaşlar, Başkan Uysal'la hatıra fotoğrafı çektirdi.



"BİZİM YOLUMUZ"



Negatiflikler üretmeden, insanları ötekileştirmeden, birlik beraberlik, kardeşlik için gece-gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Ümit Uysal, "Sevgiyi, saygıyı, kardeşliği ve dayanışmayı büyütmek için, aynı masa etrafında oturup, iftarımızı yapıyoruz. Bizim yolumuz, 'Gel kim olursan ol gel' diyen Hazreti Mevlana'nın, 'Ben gelmedim dava için, benim işim sevgi için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldim' diyen Yunus Emre'nin. 'Hırslar kinler yok olur aşk ile meydanımızda, ceylanlar aslanlar dosttur kucağımızda' diyen Hacı Bektaş-ı Veli'nin, 'Yurtta barış dünyada barış' diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yoludur" dedi.

Son Güncelleme: 22.06.2016 13:31
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.