Serik'te Yeni Dünya Vakfı iftarı

YENİ Dünya Vakfı Antalya Temsilciliği'nin iftar programı Belek Beach Park'ta yapıldı.

28 Haziran 2016 Salı 17:18
Serik'te Yeni Dünya Vakfı iftarı
 İftara, Kaymakam Rıfat Altan, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Yeni Dünya Vakfı Genel Başkanı Mahmut Göksu ve davetliler katıldı. İftarda konuşan Belediye Başkanı ve Yeni Dünya Vakfı Antalya Temsilcisi Ramazan Çalık, "Yeni Dünya Vakfı açılalı çok olmadı ama kısa zamanda çok güzel projelere imza attık ve çalışmalarımız devam ediyor. Sosyal, kültürel faaliyetlere önem veriyoruz. Biz sadece belediyecilik hizmetleri ile değil aynı zamanda sosyal kültürel çalışmaları da oldukça önemsiyoruz. Gençlerimizin böylesine güzel işlerde aktif rol almaları beni oldukça mutlu ediyor. Geleceğimiz olan gençlere yatırım yapmak geleceğimizin inşası için en doğru iştir" diye konuştu.



Vakfın Genel Başkan Mahmut Göksu da "Vakfımız milli manevi değerlerimize bağlı, idealist ve aynı zamanda vizyon sahibi gençler yetiştirmek arzusunda olan bir vakıftır" dedi.



İftar programında semazen gösterileri de sunuldu.

Son Güncelleme: 28.06.2016 17:19
Anahtar Kelimeler:
Antalya Serik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.