Serik'te atık pil eğitim toplantısı

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde 'Doğanın Pili Bitmesin, Atık Piller Çöp Değildir, Geri Dönüştürülebilir' eğitim toplantısı yapıldı.

28 Mart 2017 Salı 11:33
Serik'te atık pil eğitim toplantısı
Serik Belediyesi ile Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) işbirliğinde düzenlenen 'Doğanın Pili Bitmesin, Atık Piller Çöp Değildir, Geri Dönüşebilir' adlı eğitim toplantısı Serik Belediye Kültür Salonu'nda yapıldı. Programa Belediye Başkanı Ramazan Çalık, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Enes Bolat, Serik Belediyesi Başkan Yardımcısı Bünyamin Okudan, birim müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Belediye Başkanı Ramazan Çalık, gelecek nesillerin çevre bilinci konusunda daha duyarlı olarak yetişebilmesi için bu eğitimlerin önemli olduğunu söyledi. Başkan Çalık, "Gelecek nesillere daha yaşanır bir dünya bırakmamız için çevre konusunda duyarlı olmak zorundayız. Bu toplumda yaşayan her bireyin en asli görevidir. Sokakta tek bir çöp görsem hiç gocunmadan eğilip alırım. Temizlik evimizde başlar çevremizde devam eder" dedi.

Serik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ayşenur Can, başlattıkları kampanyayla geçen yıl en başarılı ilçe olduklarını söyledi. İlköğretim ve lise öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen eğitim programında TAP Çevre Mühendisi Rumeysa Ercan tarafından atık pillerin toplanması, geri dönüşümü ve bertarafı konusunda ayrıntılı bilgiler verildi. 

Son Güncelleme: 28.03.2017 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.