Serik’te 9 pazar kurulacak

SERİK Semt Pazarcıları ve Tuhafiyecileri Odası Başkanı Mevlüt Akıllı, İçişleri Bakanlığı'nın kararı doğrultusunda ilçedeki 9 semt pazarının kapanma sürecinde cumartesi günleri açılacağını söyledi.

05 Mayıs 2021 Çarşamba 16:10
Serik’te 9 pazar kurulacak

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

İçişleri Bakanlığı'nın, semt pazarlarının tam kapanma sürecinde cumartesi günleri açılmasına ilişkin genelgesi kapsamında Serik Semt Pazarcıları ve Tuhafiyecileri Odası çalışmalarını tamamladı. Oda Başkanı Mevlüt Akıllı, "Covid-19 hastalığı nedeniyle 29 Nisan– 17 Mayıs tarihleri arasında tam kapanmada esnafımızın ticari faaliyetini sürdürdüğü, halkımızın gıda ihtiyaçlarını karşıladığı pazar yerlerimiz kapatılmış olup, halkımızın ve esnafımızın temsilcisi olan yerelden sorumlu ilgili birim amirlerimiz ve ilgili meslek kuruluşu temsilcilerimizin de yoğun çabaları sonucunda 8 Mayıs ve 15 Mayıs cumartesi günü olmak üzere Cuma pazarı, Salı pazarı, Pazar pazarı, Belek pazarı, Boğazkent pazarı, Gebiz pazarı, Abdurrahmanlar pazarı, Yukarıkocayatak pazarı ve Çandır pazarı yerlerimiz saat 10.00 ile 17.00 arasında açık olacaktır. Halkımızın ve esnafımızın salgın hastalık kurallarına göre esnafımızın en az 3 metre aralıklarla tezgah açıp hijyenik olarak paketleme yapılıp halkımıza sunulacaktır. Ayrıca pazarların girişinde HES kodu uygulaması da yapılacaktır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.