Serik'te Engelliler Haftası kutlandı

ANTALYA'nın Serik ilçesinde Engelliler Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

16 Mayıs 2018 Çarşamba 13:23
Serik'te Engelliler Haftası kutlandı

Serik'teki 10- 16 Mayıs Engelliler Haftası programı Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri tarafından Serik Kız İmam- Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Programa Kaymakam Haluk Şimşek, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çinar, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Mal Müdürü Yusuf Koç, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mevlüt Özen, İlçe Nüfus Müdürü Hatice Tümer, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Müdürü Hüseyin Püseli yaptı. Konuşmanın ardından özel eğitim sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri şiir, koro, dans ve müzik gibi çeşitli gösterilerini izleyicilerin beğenisine sundu. Gösteriler izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.