Seraya ot ilacı atıldı iddiası

ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde iki üreticinin seralarının ot ilacı atılması nedeniyle kuruduğu iddia edildi. Üretici Emine Demirel, "Bir bitkiyi kurutmakla, insanı öldürmek arasında ne fark var? Yetkililer bu canileri bulmalı" dedi.

26 Ocak 2017 Perşembe 11:25
Seraya ot ilacı atıldı iddiası
Karabucak Mahallesi'nde ortak sera yapan 2 çocuk sahibi Ünal- Emine Demirel çiftinin 4500 metrekarelik serasındaki domatesler kurumaya başladı. Gökyazı Mahallesi'nde Mümin ve Nurettin Aydın'a ait olan 3000 metrekarelik domates seralarında da aynı durum yaşandı. Seralardaki domatesler sararıp kurumaya başladı.
Serasına ot ilacı atıldığını iddia eden Emine Demirel, "Seramıza ilaçlama yaptık. 2 gün sonra domatesler tepeden kurumaya başladı. Ziraat mühendisleri geldi, inceleme yaptı. Seraya ot ilacı atıldığını belirlediler. Ardından Antalya'dan ziraat mühendisleri gelerek inceleme yaptı. Onlar da ot ilacı atıldığını belirledi. Bu bir vicdansızlık. Benim 5 kişilik ailemin ve ortağı olduğum sera sahibinin tek geçim kaynağı. İlaç motorunun içine ot ilacı atılmış. Tüm seram kuruyacak. Bugünden sonra yapacağım bir şey de yok. Başka seralara da aynısının yapıldığını duydum. Bunlar nasıl insan? Bir bitkiyi kurutmakla, insanı öldürmek arasında ne fark var? Yetkililer bu canileri bulmalı" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 26.01.2017 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.