Semt pazarları açılıyor!

Tam kapanmadan kaynaklı olarak, kapalı olan semt pazarlarının açılacağı ifade edildi. Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz, sosyal medya hesabında “Tüm gıda satışlarının serbest olduğu gibi pazarlarımızda kontrollü olarak serbest olacak” paylaşımda bulundu.

04 Mayıs 2021 Salı 14:27
Semt pazarları açılıyor!

Çitçi ve pazarcı esnafının merakla beklediği cevap geldi. Daha önce uygulanmakta olan kısmi kapanma tedbirlerine yeni önlemler eklenerek, 18 günlük tam kapanma dönemine geçilmesinden dolayı kapalı tutulan semt pazarlarının tekrar hizmete açılacağı ifade edildi. Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz’ün girişimleri sonucu AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Kemal Çelik’le yapılan görüşmelerde ortaya çıkan, “Semt pazarlarının açılması talebi” İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ’ya iletildiği, Bakan Soylu’nun da bu talebi Sağlık Balanı Fahrettin Koca ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiği ve talebin olumlu karşılandığı ifade edildi.  

Sosyal Medya hesabında bu olumlu gelişmeyi paylaşan Antalya Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz,  İçişleri Bakanlığınca, pazarların açılmasıyla ilgili genelgenin valiliklere gönderileceğini dile getirdi.

Haber Merkezi

Son Güncelleme: 04.05.2021 14:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.