Şemsiye altına gizlenerek hırsızlık yaptılar

ANTALYA'da şemsiyeyle yüzlerini gizleyip bir işyerinden televizyon çalan 2 kişi, polisin takibi sonucu yakalandı.

07 Kasım 2017 Salı 11:22
Şemsiye altına gizlenerek hırsızlık yaptılar

Polisi harekete geçiren hırsızlık olayı Kepez İlçesi Yükseliş Mahallesi'ndeki bir kokoreççide meydana geldi. Geç saatlerde işyerinin önüne gelen M.E. ile E.R.L., yüzlerini şemsiyeyle kapatarak pencereden işyerine girdi. İkili içerideki televizyonu aldıktan sonra kaçtı. Olay sonrası harekete geçen Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü, Suç Araştırma ve Önleme Büro Amirliği ekipleri, iki hırsızın peşine düştü. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, hırsızlık olayını M.E. ile E.R.L.'nin yaptığını tespit etti. Operasyonla gözaltına alınan şüphelilerin. televizyonu G.D. adlı kişiye sattıkları ortaya çıktı. Belirtilen adreste yapılan aramalarda çeşitli ilçelerden çalınan bisiklet, bilgisayar ve evde yapıldığı tespit edilen sahte içki ele geçirildi.

Şüphelilerin hırsızlık anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Sağlık kontrolü sonrasında ifade alma işlemi tamamlanan M.E. ile E.R.L. hırsızlıktan, G.D ise çalıntı mal alıp satmaktan adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.