Sel mağduru çocukları sevindirdiler

ANTALYA'da iş kadını Pelin Köksalan, eşi Murat Köksalan ve oğlu Yiğit'in, Serik'te 6 yıl önce yaşanan selde mağdur olan okulda eğitim gören öğrenciler için başlattığı kampanya kapsamında 250 hediye paketi dağıtıldı.

27 Kasım 2017 Pazartesi 12:34
Sel mağduru çocukları sevindirdiler

Antalya'da oğlu 13 yaşındaki Yiğit Köksalan'ın ısrarıyla başlatılan kampanyayı hayata geçiren Pelin Köksalan, Haskızılören İlk ve Ortaokulu öğrencileriyle buluştu. 2011 yılında Haskızılören Mahallesi'nde yaşanan sel felaketinde evleri ve okulları zarar gören öğrencilere, kitaptan ayakkabıya, çoraptan kışlık giysilere 250 hediye paketi dağıtıldı. Okul bahçesinde oluşturulan kermes alanında palyaçolar eşliğinde çocuklara pasta ve içecek ikramı yapıldı, animasyon etkinlikleri düzenlendi. Kendileri için hazırlanan hediye paketlerini alan çocuklar, sevinçlerini organizasyonu gerçekleştirenlere sarılarak gösterdi.

Kampanyaya ilginin yüksek olduğunu anlatan Pelin Köksalan, asıl mimarın oğlu Yiğit olduğunu, onun ısrarıyla projeyi hayata geçirdiğini söyledi. Pelin Köksalan, "Bu mahallede yaşayan çocukların evleri sel felaketinde çamur içinde kalmış. Birçoğu zor şartlarda eğitim görüyor. Burnumuzun dibinde Antalya'nın bir ilçe mahallesinde zor şartta eğitim gören çocukların fotoğraflarını sosyal medyada görünce yüreğim burkuldu. Harekete geçmek istedim. Bir hafta gibi bir zamanda kampanyayı tamamladık. Burada çocuklarla buluşarak hediyelerini kendilerine ulaştırdık. Çok mutluyuz. Onların gözlerindeki parıltıyı görmenin mutluluğunu sözlerle ifade etmem mümkün değil" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.