Şekerler Grup filosuna 100 araç

ŞEKERLER Grup çatısı altında taşıma sektöründe hizmet veren Şekerler Turizm Taşımacılık, araç filosunu genişletti.

26 Mayıs 2016 Perşembe 13:14
Şekerler Grup filosuna 100 araç
Antalya'nın ardından Ankara, İstanbul ve İzmir gibi kentlerde ofis açarak çalışmalarına hız veren şirket, 1135 araçtan oluşan filosuna 100 yeni araç dahil etti. Temsa bünyesindeki Prestij SX adlı araçlardan 100 adet alan Şekerler Turizm Taşımacılık, 50 aracı teslim aldı. İkinci parti araç filosu ise 2017 yılı içinde teslim edilecek.



Şekerler Grup önünde gerçekleşen teslim törenine şirket ortakları Mustafa Şeker ve Mustafa Atan, İnsan Kaynakları Grup Müdürü Nihal Erkan, şirket danışmanı aynı zamanda eğitim danışmanı Levent Şahin, Temsa Satış Direktörü Murat Anıl, Temsa Satış Müdürü Baybars Dağ, Temsa Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan ve davetliler katıldı. 



Teslimat sırasında kurdele kesen şirket ortakları ve Temsa yetkilileri, araçların teknik özelliklerini davetlilere anlattı.

Son Güncelleme: 26.05.2016 13:15
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.