'Şeker Portakalı' çocukları eğlendiriyor

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin 'Şeker Portakalı' aracı Alanyalı çocuklarla buluştu. 'Şeker Portakalı' birbirinden renkli ve eğlenceli gösterileriyle çocuklara heyecan dolu unutulmaz bir gün yaşattı.

02 Haziran 2016 Perşembe 13:56
'Şeker Portakalı' çocukları eğlendiriyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Şeker Portakalı etkinlik aracıyla ilçelerdeki çocukları eğlenceyle buluşturuyor. Her hafta farklı bir ilçeye uğrayan Şeker Portakalı'nın son durağı Alanya oldu. Alanya Hacıkura İlkokulu'nda öğrencilerle buluşan Şeker Portakalı salonu dolduran öğrencilerin ve öğretmenlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. 



HEM EĞİTİYOR HEM EĞLENDİRİYOR



Hem eğiten hem de eğlendiren etkinlikte, kukla, Karagöz-Hacivat, gösterilerini izleyen çocuklar, sihirbaz, palyaço dans, balon şov ve köpük şova yoğun ilgi gösterdi. Gösteri ekibiyle fotoğraf çektirip, yüz boyama etkinliği yapan öğrenciler heyecanlı ve unutulmaz saatler yaşadı. Mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler neşe dolu bir gün yaşarken Büyükşehir Belediyesi'ne etkinlik için teşekkür etti.

Son Güncelleme: 02.06.2016 13:57
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.