Şehit Savcı Kiraz'ın adı fidanlarla yaşayacak

İSTANBUL'da terörist saldırı sonucu yaşamını yitiren Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın anısına Antalya'nın Demre İlçesi'nde fidan dikildi.

08 Nisan 2015 Çarşamba 12:12
Şehit Savcı Kiraz'ın adı fidanlarla yaşayacak
Demre'de Cumhuriyet Başsavcılığı öncülüğünde Savcı Mehmet Selim Kiraz anısına adliye bahçesine 34 fidan dikildi. Fidan dikim törenine Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kutsal Kaya, Cumhuriyet Savcısı Oğuz Giray Gökçebay, hakimler Aslıhan Güngör Özbakır, Hatice Tütüncü, Emrah Tiryaki, Demre Noteri Özlem Sönmez, avukatlar ve adliye çalışanları katıldı.

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kutsal Kaya, "Şehit meslektaşımız Mehmet Selim Kiraz'ın anısını yaşatmak için bu meyve fidanlarını diktik. Bu fidanlar yetiştiği zaman meyvesini yiyen vatandaşlarımız şehit meslektaşımızı anacak" dedi.

Başsavcı Mustafa Kutsal Kaya ve Savcı Oğuz Giray Gökçebay ile diğer katılımcılar bahçeye portakal, mandalina, limon ve incir fidanları dikti. Alana da 'Bu ağaçlar Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz anısına dikilmiştir' levhası konuldu.

Son Güncelleme: 08.04.2015 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.