Saygı, sevgi, hasret ve minnetle

GAZİ Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79'uncu yıldönümünde saatler 09.05'i gösterdiğinde Antalya'nın kalbi Muratpaşa'da da hayat durdu.

10 Kasım 2017 Cuma 11:51
Saygı, sevgi, hasret ve minnetle

Atatürk'ün vefatının 79'uncu yıl dönümünde tören Muratpaşa Belediyesi Kent Meydanı'nda yapıldı. Belediye çalışanları ve Muratpaşa sakinlerinin yer aldığı tören Başkanvekili İbrahim Cephaneci'nin Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Çelenginin sunulmasının ardından sirenler çalmaya başladı ve saatler 09.05'i gösterdiğinde Muratpaşa'da hayat durdu.

Muratpaşa Belediyesi çalışanları, öğrenciler, sabah yürüyüşüne çıkanlar, araçlarıyla seyir halinde olanlar 09.05'te Atatürk için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı'nın ardından Başkanvekili Cephaneci, yaptığı konuşmada her 10 Kasım'ın Mustafa Kemal Atatürk'ü anma günü olduğu kadar Atatürk'ü fikirleriyle, idealleriyle anlama günü olduğunu söyledi.


Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ise Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende yer aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.