Sarısu Mahallesi'ne yeşil alan ve yeni park

KONYAALTI Belediyesi tarafından Sarısu Mahallesi'nde 3 bin 326 metrekare alana yeni park yapıldı.

28 Nisan 2016 Perşembe 16:46
Sarısu Mahallesi'ne yeşil alan ve yeni park
Sarısu Mahallesi 130 Sokak'ta 3 bin metrekarelik yeşil alan çalışması yapan Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, aynı sokak üzerinde 3 bin 326 metrekare alana da park çalışması başlattı. Parklar kadar yeşil alan yapımına da büyük önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sarısu Mahallesi'nde yapımı tamamlanan yeşil alanda, ipek ve sığla ağaçları kullandıklarını söyledi. 





Bölge halkının ferah nefes alabilecekleri bu alanda çimlendirme çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden Başkan Böcek, yolların sıcak asfaltla kaplandığını, kaldırımların ise modern taşlarla örüldüğü Sarısu Mahallesi'ne her geçen gün değer kattıklarını kaydetti. Başkan Muhittin Böcek, bununla birlikte aynı sokak üzerinde yapımına başlanan parkta da vatandaşların rahatlıkla spor yapabilmeleri için fitness alanı ve çocukların güvenliği için zemini kauçuk malzemeyle kaplanmış çocuk oyun alanı ve oturma alanlarının yer alacağını vurguladı.

Son Güncelleme: 28.04.2016 16:48
Anahtar Kelimeler:
Antalya Konyaaltı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.