Şarampol'de kemençe sesi yankılandı

 ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Şarampol Caddesi'nde düzenlediği Ramazan etkinliklerinde sahneye çıkan Zafer Yılmaz, Karadeniz türküleriyle coşturdu.

08 Haziran 2018 Cuma 15:24
Şarampol'de kemençe sesi yankılandı

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel Ramazan etkinliklerinde, unutulmaz akşamlar yaşanıyor. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Şarampol Caddesi Ramazan etkinlikleri, geleneksel eğlencelerin yanı sıra konserlerle de vatandaşlara keyifli akşamlar yaşatıyor.

Şarampol Caddesi'nde dün akşam Karadeniz ezgileri yankılandı. İftar sonrası başlayan eğlencelerde sanatçı Zafer Yılmaz, birbirinden güzel Karadeniz ezgilerini seslendirdi. Antalya'da yaşayan Karadenizlileri ve Şarampol Caddesi sakinlerini buluşturan etkinlik beğeniyle izlendi. Sanatçının tulum eşliğinde söylediği 'Divane Aşık Gibi', 'Çayeli'nden öteye' gibi türküler caddeyi coşturdu. Etkinlik alanını dolduran vatandaşlar, kemençe ve tulum eşliğinde horon tepti.



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.