Şarampol Caddesi'nde ihale süreci başlıyor

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, 'Efsane Geri Dönüyor' sloganıyla başlattığı Türkiye'nin en iddialı yayalaştırma çalışmalarından Şarampol Caddesi Projesi'nde ihale sürecini başlattı.

28 Nisan 2016 Perşembe 16:44
Şarampol Caddesi'nde ihale süreci başlıyor
İhale 17 Mayıs Salı günü Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilecek.



Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya'da bir dönem ticaretin kalbinin attığı Şarampol Caddesi'ni eski günlerindeki gibi renkli, günün her saati yaşayan bir bölge yapmak amacıyla hayata geçireceği projenin ihale süreci başladı. Alışveriş sokağı şeklinde hazırlanan projeyle Şarampol Caddesi'nin yeni bir kimlikle çekim merkezi haline getirilmesi amaçlanıyor. Proje sadece Antalya'nın değil, Türkiye'nin en önemli önemli yayalaştırma projesi olma iddiasını taşıyor. Cadde üzerinde dinlenme alanları, kafeler, restoranlar, havuzlar, 1000 araçlık yer altı otoparkı ve yeşil alanlarıyla yeni baştan yaratılacak Şarampol Caddesi'nde inşaat çalışmaları 17 Mayıs'ta yapılacak ihale sonrası başlayacak. Saat 10.30'da Büyükşehir Belediyesi Danışmanlar Ofisi'nde gerçekleştirilecek ihalede sürecin ardından 360 gün içinde projenin tamamlanması öngörülüyor.

Son Güncelleme: 28.04.2016 16:46
Anahtar Kelimeler:
Antalya Şarampol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.