Sanayi çöpten geçilmiyor

Aksu Sanayi Sitesi esnafı sitenin çöp ve pislik içerisinde olduğunu, alan içerisinde gerekli temizliğin yapılmadığını belirtti. Esnaf, site içerisinde birçok alanda alkol ve sigara kutuları ile çöplerin bulunduğunu, alanın temizlenerek güzel bir görünüme kavuşturulması gerektiğini söyledi.

27 Ağustos 2019 Salı 13:31
Sanayi çöpten geçilmiyor

Aksu Sanayi Sitesi’nde yaşanan kirlilik göze çarpıyor. Sokak aralarında birçok alkol ve sigara kutusunun yanı sıra, yiyecek çöpleri ve cam şişeler bulunuyor. Sanayi esnafı, kirliliğin tahammül edilemez boyuta geldiğini belirterek, yetkili birimlerin bir an önce temizlik yapması gerektiğini belirtti.

HİZMET ALMAK İSTİYORUZ

Tüm vergilerini eksiksiz olarak ödediğini belirten bir esnaf, “Biz birçok vergi ödüyoruz, bunların arasında çöp vergisi de var. Ödediğimiz verginin karşılığında hizmet almak istiyoruz. Ara sokaklardaki yeşil alanlara sandalye atıp oturmak istiyoruz. Ancak görüntü kirliliği ve koku nedeniyle oturamaz olduk. Buraya hiç olmazsa ayda iki kere bile temizlik yapılsa çok şey değişir. Bu konuda gereken neyse yapılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

TEMİZLİK ŞART

Bir başka esnaf ise, sanayinin görmezden gelindiğini belirterek, “Sanayi esnafının eller yağlı olduğu için çevresi de kirli olmak zorunda değil. Biz öğle işimize mola verdiğimiz zaman güzel bir ortamda, temiz bir alanda oturarak dinlenmek istiyoruz. Sanayinin çöpünün alınıp, temizliğinin yapılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
KirlilikAksu Sanayi Sitesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.