Şahinlerden 2 ayrı iftar

Aksu’nun iki Şahin’inden iki ayrı iftar yemeği.

25 Temmuz 2014 Cuma 10:58
Şahinlerden 2 ayrı iftar
İlk iftar yemeği programını organize eden Aksu Belediye Başkanı Halin Şahin oldu. Meclis Üyeleri ve Aksu’da bulunan tüm mahalle muhtarlarına verilen iftar yemeğinde Şahin, belediye olarak gerçekleştirdikleri 4 aylık icraatlarını anlattı ve muhtarların sorunların çözümüne ortak olmaları gerektiğine dikkat çekti. Şahin, muhtarların mahalleleri ile sorunları kendilerine iletmeleri halinde her türlü desteği sağlayacaklarının altını çizdi.

İkinci iftar yemeği programını da AK Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin organize etti. İlçemizde görev yapan bürokratlar ve muhtarlara verilen iftar yemeğinde, bürokratlar ve muhtarların çoğu aileleri ile katılırken, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve AK Parti meclis üyelerinden bazıları da iftar yemeğine iştirak etti. Gündem ile ilgili bir konuşma yapan İlçe Başkanı Şahin, 10 Ağustosta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, AK Parti’nin adayı Erdoğan için destek istedi.





 

 

Son Güncelleme: 25.07.2014 11:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.