Sahildeki yoğunluğa sıkı denetim!

Turizm kenti Antalya’da sahiller korona virüs tedbirlerinden muaf tutulan turistlere kaldı. Polis ekipleri turist bile olsa sahil bandında sıkı denetim yaptı.

20 Şubat 2021 Cumartesi 13:48
Sahildeki yoğunluğa sıkı denetim!

İsa Akar - Akif Yılmaz
ANTALYA (İHA) -
Hava sıcaklığının 15, deniz su sıcaklığının ise 17 derece ölçüldüğü turizm kenti Antalya'da, 56 saat sürecek olan hafta sonu kısıtlamasının ilk gününde sahiller turistlere kaldı. Konyaaltı sahili yakınlarındaki otellerde konaklayan turistlerin adresi ise sahiller oldu. Bazı turistler denize girse de bazıları sahilde oturup güneşlenmeyi tercih etti.
Sahil boyundaki yoğunluğun artmasıyla birlikte polis ekipleri de denetimlerini sıklaştırdı. İnsan hareketliliğinin fazla olduğu sahil şeridinde sokakta olan yerli ve yabancı kişilere polise denetim yaptı. Pasaport ve evrakları kontrol edilen turistler gezilerine devam etti. Ekipler sahil boyundaki seyir halinde bulunan araçları da denetleyip izin belgelerini kontrol etti. Deniz polisi ise sahil boyunca kıyıya yakın noktadan botla ilerleyerek denetimini gerçekleştirdi.
Yerli halkın yoğun olarak kullandığı Konyaaltı Sahili Beach Park bölgesinin ise ıssızlığa büründüğü görüldü.

Anahtar Kelimeler:
AntalyaSahilDenetim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.