Sahibiyle tartıştığı otomobili ateş verdi

ANTALYA'da G.Y. (30), aralarında alacak verecek anlaşmazlığı yüzünden husumet bulunan H.A.'nın (40)otomobilini yanıcı madde dökerek yakmaya kalkıştı. Kirpiğini ve kaşlarının bir bölümünü yaktığı tespit edilen G.Y., gözaltına alındı.

07 Aralık 2017 Perşembe 11:53
Sahibiyle tartıştığı otomobili ateş verdi

Polisi alarma geçiren olay, gece geç saatlerde Aksu İlçesi Çamköy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre daha önce birlikte araç kiralayan G.Y. ile H.A. arasında, yazılan trafik cezası yüzünden tartışma çıktı. H.A., G.Y.'den trafik cezasını ödemesini istedi. İkili arasında bu yüzden başlayan tartışma kısa sürede büyüdü. H.A., G.Y.'nin kendisini tehdit ettiği iddiasıyla polise şikayetçi oldu. Soruşturma devam ederken H.A.'ya ait otomobil, üzerine yanıcı madde dökülerek yakılmak istendi. Araçtan duman çıktığını görenler, durumu polise ve itfaiyeye bildirdi. Yangın kısa sürede söndürülürken, Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği operasyon başlattı. Yapılan araştırmada, otomobili G.Y'nin yaktığı, olay sırasında kaşının ve kirpiklerinin yandığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan G.Y., ifadesinin ardından adliyeye sevk edilecek. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.