Sağlık için pedal çevirdiler

ANTALYA Kent Konseyi tarafından bu yıl 19'uncusu düzenlenen '7'den 77'ye Bisiklet Turu' Aksu'da gerçekleştirildi.

21 Mayıs 2016 Cumartesi 14:08
Sağlık için pedal çevirdiler
Aksu Belediyesi, Aksu Belediyesi Spor Kulübü ve Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu İşbirliği ile düzenlenen '7'den 77'ye Bisiklet Turu' ANFAŞ Expo Fuar Merkezi önünde başladı. Bisiklet Turu'na Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Koçyiğit, Hakkı Çoşgun, Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Zeki Gök, Ak Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, Perşembe Akşamı Bisikletçileri ve Keyfe Pedal gibi bisiklet gruplarının yanı sıra çok sayıda bisiklet sever katıldı.



ANFAŞ Fuar Merkezi önünde başlayan '7'den 77'ye Bisiklet Turu' Güzelyurt, Honamlı, Mandırlar, Kötekli, Çalkaya Mahallesi güzergahından devam ederek, Aksu Belediyesi önünde sona erdi. Turun ardından katılımcılara Aksu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün hazırlamış olduğu çekilişle sürpriz hediyeler verildi.



Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, "Yaptığımız hizmetlerimizde sivil toplum kuruluşlarının da fikirlerine önem veriyoruz. Belediye hizmetleri kadar kültürel etkinliklere de vakit ayırıyoruz. Bisiklet, sağlık açısından önemli. Sizlere bisiklet kullanmayı sevdirmek için bu organizasyonu gerçekleştirdik" dedi. 



Başkan Şahin, kura çekiminde kendilerine bisiklet çıkmayan iki çocuğa da jest yaparak bisiklet hediye edeceğini söyledi. Antalya Kent Konseyi Gençlik ve Spor Çalışma Grubu Başkanı Recep Şengül de desteklerinden dolayı Başkan Şahin'e teşekkür etti.




Son Güncelleme: 21.05.2016 14:09
Anahtar Kelimeler:
Antalya Aksu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.