Sağlık çalışanlarına alkışlı destek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın çağrısıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Antalya'da da vatandaşlar balkonlara çıkarak sağlık çalışanlarına alkışlarla teşekkür etti.

20 Mart 2020 Cuma 09:31
Sağlık çalışanlarına alkışlı destek

İsa Akar
ANTALYA (İHA) -

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın sosyal medya hesabı üzerinden “Alkışlayalım! Ne kadar alkışlasak azdır. Bugün saat 14’te Meclis’teki konuşmamda milletimin temsilcilerini özverili Sağlık Çalışanlarımızı alkışlamaya davet ettim. Şimdi tam 21.00’da milletimizi, bu alkış sesini Türkiye çapında, balkonlardan yükseltmeye davet ediyorum” şeklindeki paylaşımının ardından Antalya'da da, yeni tip korona virüse (Kovid-19) karşı görev yapan sağlık çalışanlarına balkonlar ve pencerelerden alkışlarla destek verildi. -Pencere ve balkonlara çıkan Antalyalılar hep birlikte alkışlarla sağlık çalışanlarını alkışladı. Bazı anneler de bebekleri ise meslektaşlarına alkışlarla destek oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.