Saçlarını kanser hastalarına bağışladı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde 11 yaşındaki Güçlü Bilge Asilhan, 6 yaşından bugüne kadar uzattığı saçlarını kestirerek Kanserle Savaşanlar Derneği’ne bağışladı.

24 Temmuz 2020 Cuma 14:32
Saçlarını kanser hastalarına bağışladı


Arif Kaplan
ANTALYA (İHA) -
Küçük bağışçı, saçlarını uzatmayı çok sevdiğini ama haberlerde izlediği kemoterapi almış yaşıtlarının saçlarının olmadığını fark edince ’’Neden onların saçı yok?" sorusunun aklıma geldiğini anlattı. 11 yaşındaki Güçlü Bilge Asilhan, "İnternetten araştırdım ve tedavi olurken döküldüğünü, zor bir hastalık olduğunu öğrenince saçlarımı bağışlamaya karar verdim" dedi.
Kuaföre giderek saçlarını istenilen şekilde örgülü olarak kestiren Güçlü Bilge, saçlarını daha sonra kargo ile merkezi İstanbul'da bulunan Kanserle Savaşanlar Derneği’ne gönderdi. Saçlarının tedavi gören bir hastaya peruk olarak yapılmasını arzu ettiğini söyleyen Güçlü Bilge, herkesi bu projeye destek olmaya davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.