Rus turist açığına Avrupalı formülü

ANTALYA Akvaryum yaz sezonuna hazır. 5 milyon litre ana tank kapasitesi, binin üzerinde tür ve 18 bin üzerinde deniz canlısının yaşadığı akvaryumda son ayrıntılar gözden geçiriliyor.

09 Nisan 2015 Perşembe 09:15
Rus turist açığına Avrupalı formülü
2015 sezonunu Nevruz Bayramı'nda İranlı turistlerle açan Antalya Akvaryum, yüksek yaz sezonu için gün sayıyor.

Antalya Akvaryum Satış Pazarlama Müdürü İsmail Arık, çalışmaların devam ettiğini 2015 yılının bir önceki yılı aratmayacağını beklediklerini söyledi. Rusya'daki ruble krizi ile turizmcileri korkutan Rus turist düşüşü, Antalya Akvaryum yönetimini çeşitli önlemler almaya itti. Rus pazarında oluşacak boşluğu Orta Avrupa, Balkanlar ve Batı Avrupa pazarlarına ağırlık vererek kapatmayı hedeflediklerini belirten Arık, "Rus pazarındaki kriz bizi etkilemeyecek. Biz bunları hesaplayarak diğer pazarlara daha çok yüklendik, daha iyi hazırlandık. Bu yıl geçen yıl ile aynı olacak" diye konuştu.

2014 yılı Temmuz ayından sonra ortaya çıkan krizin yıl sonuna kadar etkili olduğunu aktaran Arık, "İçinde bulunduğumuz krizi Avrupa pazarlarıyla kapatacağımıza inanıyorum" dedi.

Son Güncelleme: 09.04.2015 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.