Rotary Meslek Hizmet Ödülü kadın kaptana

ANTALYA Rotary Kulüpleri tarafından verilen 2019- 2020 Dönemi Ulusal Meslek Hizmet Ödülü, Atlantik Okyanusu'nu tekneyle 6 kez aşan kadın kaptan Gülin Bozkurt'a verildi.

07 Mart 2020 Cumartesi 10:38
Rotary Meslek Hizmet Ödülü kadın kaptana

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) 

Antalya'da bulunan 7 rotary kulübü tarafından düzenlenen 2019- 2020 Dönemi Meslek Hizmet Ödülleri Töreni, Akra Barut Otel'de gerçekleştirildi. Geceye Antalya, Kaleiçi, Falez, Olimpos, Aspendos, Perge ve Lara Rotary kulüplerinin dönem başkanları, çok sayıda rotaryen ve davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan 13. Grup Kulüplerinden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Ali Çelik, "Biz dünya ülkeleri arasında, barışa ve barış halinin kökleşmesine katkı koyan Rotary Kulüpleri üyeleriyiz. Bizim gibi topluma hizmet ideali noktasında birleşmiş iş ve meslek sahipleri arasında dünya çapında dostluk ilişkileri kurarak, karşılıklı iyi niyeti ve barışı geliştirecek projeler yaparız. Gülin Bozkurt, meslek hayatı boyunca yaptığı çalışmalarla hem meslektaşlarına hem de bize örnek olmuştur. Genç meslek sahiplerini yüreklendirerek, onlara örnek oluyorsunuz. Bugün size vereceğimiz ödül ile bu onuru gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz" dedi.

Ödülünü dönemin Rotary Kulüp başkanları elinden alan Gülin Bozkurt, gözyaşlarına hakim olamadı. 40 yaşında denizlere açılmaya başladığını belirten Bozkurt, "Daha uzun süre denizlerde olmak en büyük hayalim. Umarım yetiştirdiğimiz denizciler bu hayalimi devam ettirecektir. Bugün bu ödülü bana layık gördüğünüz için çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ödül töreninin ardından Bozkurt, 'Tekne Olmak' metaforu üzerinden konuklara yönelik konuşma yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.