RİTMİK CİMNASTİK ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Antalya'da düzenlenen Ritmik Cimnastik Türkiye Şampiyonası'na minikler, küçükler ve yıldızlar kategorilerinde 115 sporcu katıldı. Şampiyonada dereceye girenlere törenle ödülleri verildi.

03 Kasım 2014 Pazartesi 15:45
RİTMİK CİMNASTİK ŞAMPİYONASI SONA ERDİ
 Antalya'da gerçekleştirilen Ritmik Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda minikler, küçükler ve yıldızlar kategorilerinde 115 sporcu mücadele etti. Türkiye Cimnastik Federasyonu tarafından Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda yapılan şampiyonaya, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Sakarya ve Edirne'den sporcular katıldı. İki gün süren şampiyonada minikler, küçükler ve yıldızlar kategorilerindeki sporcular, çember, ip, top ve lobutlarla şampiyon olmak için yarıştı.

Şampiyonada miniklerde İstanbul'dan Yeliz Güneş, küçüklerde Antalya'dan Nilgün Sarıoğlu, yıldızlarda da Ankara'dan Peri Berker birinciliği kazandı. Şampiyona sonunda dereceye giren sporculara düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Son Güncelleme: 03.11.2014 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.