Resim yarışmasında dereceye girenlere ödül

ANTALYA İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Medical Park Antalya Hastane Kompleksi'nin ortak düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resim Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

27 Nisan 2016 Çarşamba 12:01
Resim yarışmasında dereceye girenlere ödül
Medical Park Antalya Hastane Kompleksi üst yönetimi ve Medikal Onkoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan Bozcuk tarafından dereceye giren resimlerin belirlendiği yarışma, yoğun katılıma da ev sahipliği yaptı. Ödüllerini; Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Genel Müdür Yardımcısı Ümit Boncuklu, Başhekimi Dr. Reşit Ağar, Medikal Onkoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan Bozcuk'tan alan çocuklar, mutluluklarını aile ve öğretmenleriyle paylaştı. 



BİRİNCİLİK TED ANTALYA KOLEJİ VE HANIM ÖMER ÇAĞIRAN İ.Ö.O.'NA



Yarışmada, 6-8 yaş grubunda birincilik ödülünü TED Antalya Koleji 2. Sınıf öğrencisi Ecrin Günseverler kazanırken, ikincilik ödülünü Antbirlik İlköğretim Okulu 3. Sınıf öğrencisi Ceylin Su Yurtbil, 3'üncülük ödülünü İstek Yeditepe Konyaaltı İlköğretim Okulu'ndan 1. Sınıf öğrencisi Azra Keskin kazandı. 9-11 yaş grubunda ise; birincilik ödülünü Hanım Ömer Çağıran İlköğretim Okulu'ndan 3. Sınıf öğrencisi Miray Busheva, 2'ncilik ödülünü İstek Yeditepe İlköğretim Okulu'ndan 4. Sınıf öğrencisi Ada Cingöz elde ederken 3'üncülük ödülünü İstek Yeditepe İlköğretim Okulu'ndan 4. Sınıf öğrencisi Deniz Kolcu oldu. 



"SEÇİM YAPMAKTA ZORLANDIK"



"En İyi Fikir Ödülü" ise Özel Doğa Koleji İ.Ö.O.'ndan 4.Sınıf öğrencisi Lara Babaeker'in oldu. Yarışmaya katılan Aybüke Ece Bilici, Hesnasu Özel, Azra Seçer, Mustafa Emre Turan ve Fatma Zehra Turan da mansiyon ödülü kazanan isimler olarak açıklandı. Her yıl düzenledikleri resim yarışmasında bu yıl 37 okuldan toplam 411 resmin değerlendirildiğini belirten Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Genel Müdür Yardımcısı Ümit Boncuklu, "Katılım sağlayan tüm okullarımıza ve ailelerimize teşekkür ederiz. Seçim yapmakta zorlandığımız yarışmamız vesilesiyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.04.2016 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.