Renkli bornozlar göz kamaştırdı

ANTALYA'da bir tekstil firması beş yıldızlı otelde 2020 ev tekstili koleksiyonunu tanıttı. 200'ün üzerinde bayi temsilcisinin katıldığı tanıtımda yeni kreasyon tekstil ürünlerini mankenler sundu. Rengarenk bornoz ve peştemaller, göz kamaştırdı.

18 Şubat 2020 Salı 16:20
Renkli bornozlar göz kamaştırdı

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) -

Antalya'nın köklü firmalarından Özler Tekstil, 2020 Özler Home Koleksiyonu tanıtım etkinliğini, Kundu turizm bölgesindeki Aska Lara Resort Otel'de gerçekleştirdi. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Özler'in de katıldığı expozisyonu 200'ün üzerinde bayi temsilcisi takip etti. Otelin gala salonunda gerçekleşen buluşmada bornoz, peştemal, havlu, nevresim ve yatak örtüsü gibi ev tekstili ürünleri tanıtıldı. Firmaya ait üç farklı markanın görücüye çıktığı tanıtımı hazırlayan imalat sorumlusu Hatice Özler, 2020 koleksiyonu hakkında bilgi verdi. Havlu grubunda pastel tonları öne çıkararak organik olmasına dikkat ettiklerini kaydeden Hatice Özler, şöyle dedi: "Nevresim koleksiyonumuzda senenin moda desen ve renklerini ön planda tuttuk. Bornozlarımız da bu yıl sektörde heyecan uyandıracak modeller içeriyor. Renkleri ve desenlerinin yanı sıra soft ürünler ön planda tutuldu. Peştamal koleksiyonumuzda yer alan ürünler ise sektördeki takipçilerimizi kıskandırmasının yanı sıra dünya standartlarını yakaladı."

Bölgenin tekstil modasının nabzını tutan etkinlik 3 gün sürecek.

Son Güncelleme: 18.02.2020 16:22
Anahtar Kelimeler:
AntalyaBornozPeştemal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.