Rektör Ünal'dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı

AKDENİZ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

07 Mart 2020 Cumartesi 15:44
Rektör Ünal'dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı

ANTALYA, (DHA) 
Mesajında Birleşmiş Milletler tarafından 1977 yılında ilan edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün ülkemizde de her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanmakta olduğunu dile getiren Rektör Ünal, "Tüm dünyada kadınların haklarının savunulduğu, daha güzel bir dünya için kadınların eşitlik ve adalet taleplerinin ve huzurlu bir yaşam özlemlerinin dile getirildiği bir gün olarak kutlanan 8 Mart Kadınlar Günü'nün bu yıl da kadınların haklı mücadelesine katkı sağlamasını diliyorum" dedi.

Gelişmiş ülkelerde olduğu gibi ülkemizde de kadınların toplumsal ve ekonomik yaşamın bir parçası olarak her alanda kendilerine yer bulmasının önemine değinen Rektör Ünal, "Her geçen gün başarılı çalışmalar yapan kadınların sayılarının artması ülkemiz ve milletimiz için büyük bir gurur kaynağıdır. Akdeniz Üniversitesi'nde de kadınların gerek öğrenci gerekse akademisyen düzeyinde ulusal ve uluslararası alanda başarılarına şahit olmak bizlere ayrı bir mutluluk veriyor" ifadelerini kullandı.


Rektör Ünal'ın mesajında son olarak, "Sevginin, nezaketin, şefkatin, merhametin, güzelliğin, zarafetin, estetiğin ve inceliğin sembolü olan tüm kadınların Kadınlar Gününü kutluyorum. Sizin varlığınızla var olduğumuzu biliyoruz. İyi ki varsınız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.