Rektör Özkan, başarılı sporcuları kabul etti

AKDENİZ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, tenis turnuvasında dereceye giren Akdeniz Üniversitesi Spor Kulübü sporcularını makamında ağırlayarak tebrik etti.

28 Ekim 2020 Çarşamba 10:36
Rektör Özkan, başarılı sporcuları kabul etti

ANTALYA, (DHA) 

Rektör Özlenen Özkan, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 8-22 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenlenen hafta sonu tenis turnuvalarında 10-12 yaş kategorilerinde dereceye giren Akdeniz Üniversitesi Spor Kulübü sporcuları ile bir araya geldi. Rektör Özkan, Akdeniz Üniversitesi Spor Kulübü hocaları Öğr. Gör. İbrahim Dağyurt, Gürkan Tunç, Hakan Gürel'i ve tenis turnuvalarında şampiyon olan Ege Yaykıran ve Kaan Tuğra Torun, finalist Mert Murat Koçer, Enes Yusuf Tunç ve Hediye Güneş Emsen'i yarışmada gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti.



Akdeniz Üniversitesi olarak bilime, tarihe, kültüre verdikleri önem kadar spora da önem verdiklerini söyleyen Rektör Özkan, “Akdeniz Üniversitesi Spor Kulübü olarak sizler de kazandığınız bu başarı ile üniversitemizi güzel bir şekilde yarışmalarda temsil ediyorsunuz. Bu başarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Genç sporcuların gösterdikleri başarıdan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Rektör Özkan, gelecek turnuvalara katılmaları için üniversite olarak sporcuları desteklemeye devam edeceklerini belirterek, sporculara hediyelerini takdim etti, okul hayatlarında ve spor yaşamlarında başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.