Randevusuz görüşme sürüyor

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, her çarşamba belediye fuayesinde Turunç Masa'da gerçekleştirdiği randevusuz görüşme saatlerine, hortumdan büyük hasar gören Finike, Kumluca ve Demre' ye gitmesi nedeniyle katılamadı. Randevusuz görüşmeler bu hafta Başkanvekili İbrahim Cephaneci'yle devam etti.

15 Kasım 2017 Çarşamba 12:30
Randevusuz görüşme sürüyor

Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın 'Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir' diyerek her çarşamba Muratpaşa Belediyesi fuayesinde Turunç Masa'da vatandaşlarla buluştuğu randevusuz görüşme saatlerine bu hafta Başkanvekili Cephaneci ev sahipliği yaptı. Cephaneci, Muratpaşa'nın farklı mahallerinden gelen 22 vatandaşla sohbet etti, sorunlarını dinledi. Başkanvekili Cephaneci; vatandaşların dile getirdiği konuları ilgili birim müdürlerine aktararak, çözümü için talimat verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.