POLİS ARACI OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI: 2 POLİS YARALI

Antalya'da kontrolsüz kavşakta bir otomobille çarpıştıktan sonra yan yatan polis aracındaki polis memurları Uğur Tekocak ve Şenol İncedal ağır yaralandı.

21 Temmuz 2014 Pazartesi 14:05
POLİS ARACI OTOMOBİLLE ÇARPIŞTI: 2 POLİS YARALI
Kaza saat 11.00 sıralarında Baraj Mahallesi'nde meydana geldi. Hasan Polatkan Caddesi'nden seyreden Nejla Polatoğlu yönetimindeki 07 EMH 21 plakalı otomobil, kontrolsüz kavşağa geldiği sırada, Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 07 A 6488 plakalı polis aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yol kenarına savrularak kaldırıma vuran araç yan yattı. Kazayı görenlerin yardımına koştuğu yaralılar, olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ve itfaiye ekibi tarafından araçtan güçlükle çıkarıldı.


Ambulanslara alınan ağır yaralı polis memuru Uğur Tekocak ve mesai arkadaşı Şenol İncedal hastaneye götürüldü. Otomobil sürücüsü Polatoğlu ve araçta bulunan 3 yaşındaki oğlu, kazayı yara almadan atlattı. Çevredekilerin yardımıyla yan yatan polis aracı yoldan kaldırılırken, sürücü Polatoğlu ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

4 GÜNDE 3 KAZA
Antalya Emniyet Müdürlüğü personeli, 4 günde 3 kazaya karıştı. 4 gün önce meydana gelen kazada 1 polis memuru yaralanırken, dün akşam saatlerinde motosikletli Yunus Timi'ne bir aracın çarpması sonucu polis memurları İbrahim Yılmaz ve Tuncay Akın ağır yaralandı.



Son Güncelleme: 21.07.2014 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.