Podyumun minik yıldızları

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi eğitim merkezlerinin okul öncesi öğrencileri anneleriyle birlikte podyuma çıktı. 30 ülkenin yerel kıyafetlerini sergileyen minikler, renkli görüntüler oluşturdu.

27 Nisan 2016 Çarşamba 14:41
Podyumun minik yıldızları
DÜNYA ÜLKELERİ KOSTÜMLERİYLE PODYUMDA



Şarkı, dans ve şiir gösterilerinin ardından okul öncesi öğrenciler, öğretmenler ve velilerinin hazırladığı 30 ülkenin yerel kıyafetleriyle defile gerçekleştirdi. Ay- yıldızlı kıyafetli anneleriyle birlikte podyuma çıkan minikler, renkli görüntüler oluşturdu. Hindistan'dan Japonya'ya, Porto Riko'dan Çin'e, Kazakistan'dan Mısır'a kadar pek çok ülkenin kıyafetlerinin yer aldığı defilede, ülkelerin özellikleri de tanıtıldı. İzleyenlerden tam not alan defilede minik mankenler alkış yağmuruna tutuldu.



İMECE USÜLÜ DEFİLE 



Oğlu Yusuf Kayra Kayalı ile podyuma çıkarak Hindistan'ın yerel kıyafetini sergilediklerini ifade eden Ayşe Kayalı, “Çocuğumuzla birlikte podyuma çıkmak çok heyecan ve mutluluk verici. En kıymetli varlığımız çocuklarımızın bu mutlu gününde onlarla birlikte bu heyecanı bize yaşatan belediyemize teşekkür ediyorum" dedi.



Ay-yıldız kıyafet konseptini, öğretmenlerin yardımları ile hazırladıklarını belirten Ayşe Kayalı, diğer velilerle imece usulü kıyafetleri diktiklerini anlattı. 



ÜLKELERİ YAKINDAN TANIDIK



Kızı Öykü Hatice ile podyumu paylaşan Emel Köse ise defilede güzellik kraliçeleriyle ünlü bir ülke olan Porto Riko'nun kıyafetlerini sergileyerek, unutamayacakları bir heyecan yaşadıklarını söyledi. Kızının 7 aydır Haşim İşcan Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezi'nde eğitim aldığını belirten Köse, haziran ayında eğitimin tamamlanacak olmasından üzüntü duyduklarını ifade etti. 



Japon kıyafetleriyle podyuma çıkan öğrencilerden Beren Yıldız'ın annesi Seyhan Yıldız ise “Çok güzel eğlendik. Kızım çok mutlu oldu. Japonya'yı yakından tanıdık, inceledik. Her şey güzeldi teşekkür ediyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 27.04.2016 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.