Plazada anma

TÜRKİYE Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79'uncu yılında hayata gözlerini yumduğu saat 09.05'te, Antalya'nın önemli iş merkezi A Plaza'da da anıldı.

10 Kasım 2017 Cuma 10:20
Plazada anma

Turizm kenti Antalya'da Atatürk'ün ölümünün 79'uncu yıldönümünde saat 09.05'te sadece sokaklarda, trafikte değil iş dünyasının bir araya geldiği plazalarda da hayat durdu. 10 Kasım nedeniyle, Etiler Mahallesi'nde, 70'i aşkın işyerinin bulunduğu A Plaza'nın girişine dev Türk bayrağı asıldı. Üzerinde siyah kurdele bulunan Atatürk'ün fotoğrafını yakalarına takan plaza çalışanları Atatürk'ün büyük fotoğrafı önünde toplandı. Saatler Ata'nın ölüm dakikasını gösterdiğinde plazada çalışanlar, çalan sirenler eşliğinde, girişte bulunan Atatürk portresinin önünde saygı duruşunda bulundu, ardından İstikla Marşı'nı okudu.


 

Plaza yöneticisi Mehmet Saraçoğlu, Atatürk'ü ölüm yıldönümünde minnet ve saygıyla andıklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.