Pınar'ın hayali gerçek oldu

 KUMLUCA Sarıcasu Mesleki Özel Eğitim Merkezi öğrencisi Pınar Gürkan'ın radyo sunuculuğu hayali gerçek oldu.

18 Mayıs 2018 Cuma 15:20
Pınar'ın hayali gerçek oldu

Kumluca Sarıcasu Mesleki Özel Eğitim Merkezi öğrencisi Pınar Gürkan'ın radyo sunuculuğu hayali, TRT Antalya Bölge Radyosu tarafından, eğitim merkezinde yapılan canlı yayın sayesinde gerçekleşti.

Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destek Polislik Büro Amirliği, Kumluca Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Engel Siz Olmayın Yeter2' projesi çerçevesinde yürütülen çalışmayla TRT Antalya Bölge radyosunun Kumluca'da canlı yayın yapmasını sağladı. Kumluca Sarıcasu Mesleki Özel Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen 'Akdeniz'in Sesi' programının bir bölümünde mikrofona geçen Pınar Gürkan, önce kendisini tanıttı.

Daha sonra 'Engel Siz Olmayın Yeter' projesi hakkında bilgi veren Pınar Gürkan, proje kapsamında yapılan gezileri, kültürel ve sportif etkinlikleri anlattı. Sunuculuk hayalini gerçekleştirdiği için çok heyecanlı ve çok mutlu olduğunu söyleyen Pınar Gürkan'a arkadaşları Osman Soylu ve Beyza Uysal da eşlik etti. Programa, Kumluca İlçe Emniyet Müdürü Cemil Doğan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin de katıldı.


Son Güncelleme: 18.05.2018 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.