Pazar alışverişi hareketliliği

ANTALYA'da 17 günlük tam kapanma sürecinde ikinci kez açılan semt pazarlarında yoğunluk yaşandı. Pazarların girişlerinde HES kodu kontrolü yapılırken, pazar esnafının ise eldivenlerle satış yaptığı görüldü.

15 Mayıs 2021 Cumartesi 15:05
Pazar alışverişi hareketliliği

Semih ERSÖZLER- Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)-

Kentte, tam kapanma sürecinde genelgeyle ikinci kez cumartesi günü açılan pazar yerlerinde yoğunluk yaşandı. Kentte yerleşik yabancıların yoğun olarak yaşadığı Konyaaltı ilçesindeki Liman Mahallesi'nde kapalı pazar yeri de 10.00 ile 17.00 saatleri arasında ikametgahı yakın olan vatandaşların alışveriş yapabilmesi için açıldı.

Pazar yerlerinin girişinde bekçi ve zabıta ekiplerince alışverişe gelenlerin tek tek HES kodları kontrol edildi. Pazar içerisinde ise ekipler sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal edenleri uyardı. Çoğunlukla yerleşik yabancıların alışveriş için tercih ettiği pazarda yoğunluktan dolayı zaman zaman sosyal mesafe unutuldu. Pazar esnafının ise eldivenlerle satış yaptığı görüldü.

Son Güncelleme: 15.05.2021 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.