PARKLARDAKİ ÇOCUKLARA UYARI

Antalya'da, evden kaçan ya da suça karışan çocukların verdiği ifadelerden yola çıkan İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi, Karaalioğlu Parkı'ndan tarihi Kaleiçi Yat Limanı'na uzanan hatta hem kimlik kontrolü yaptı hem de çocukları ve gençleri karşılaşabilecekleri olumsuzluklar konusunda uyardı.

04 Haziran 2014 Çarşamba 10:47
PARKLARDAKİ ÇOCUKLARA UYARI
 Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, evden kaçan, uyuşturucu madde bağımlısı ya da suça karışan çocukların ifadelerinden yola çıkarak, Karaalioğlu Parkı'nın özellikle falez bandını sıklıkla kullandıklarını tespit etti.

Antalya'da yaz sıcaklarının kendini iyiden iyi hissettirmesiyle okuldan kaçan çocukların ve gençlerin de sıklıkla tercih ettiği parkta geçen hafta Çocuk Şube, Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Yunus timleriyle bölgede önleyici hizmetler kapsamında uygulama yaptı. Polisler Karaalioğlu Parkı'ndan başlayan ve tarihi Kaleiçi'ne uzanan bir hatta, hem kimlik kontrolü yaptı hem de gençleri ve çocukları olası tehlikelere karşı uyardı.

Son Güncelleme: 04.06.2014 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.