Pakize Anne beraat etti

Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Akbaba, "Cumhurbaşkanı'na hakaret" suçlamasıyla tutuksuz yargılandığı davadan davadan beraat etti.

07 Kasım 2019 Perşembe 17:00
Pakize Anne beraat etti

Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Akbaba, “Cumhurbaşkanı’na hakaret” suçlamasıyla tutuksuz yargılandığı ve 4 yıl hapis istemiyle açılan davadan beraat etti. Ankara Adliyesi 5. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya milletvekili Feridun Bahşi, Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş katıldı.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

Suçlamayı kabul etmeyen Akbaba, "Makama da kanuna da saygım var. Asla hakaret etmedim. Tamamen kişisel sorunlarımı, herkesin bildiği şeyleri bir anne olarak sordum. Yanlış bir şey konuşmadım. Bir şehit anasının öğrenmek istediğim konulardır. Bütün dünyanın bildiği şeyleri tekrarladım” dedi.

ŞİKAYETTEN VAZGEÇİLDİ

Duruşmaya, Erdoğan'ın diğer avukatının gelmesinin ardından, Şehit Anaları Derneği Başkanı Pakize Akbaba hakkındaki şikâyetinden vazgeçildiği mahkeme heyetine bildirdi. Mahkeme, Pakize Akbaba’nın beraatine karar verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.