Özener Mersin’e atandı

Aksu’da 5 yıllık görev süresi dolan İlçe Kaymakamı Raif Özener, Mersin’in Akdeniz İlçesi’ne atandı. Özener’in yerine ise, Aksu Kaymakamı olarak İzmir Karabağlar Kaymakamı Veysel Özgür tayin edildi.

29 Temmuz 2013 Pazartesi 08:57
Özener Mersin’e atandı

Aksu’ya 2008 yılında kurucu Kaymakam olarak gelen Raif Özener, 5 yıllık görev süresinin dolmasıyla birlikte Mersin’in Akdeniz İlçesi’ne atandı. Aksu’da pek çok başarılı çalışmaya imza atan Özener’in yerine ise, İzmir’in Karabağlar İlçesi Kaymakamı Veysel Özgür tayin edildi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün onayladığı son kaymakamlar kararnamesi ile atamaları yapılan kaymakamların, bir ay içerisinde yeni görev yerlerine ulaşması öngörülüyor. Kaymakam Özener’in de bayram sonrası ilçeden ayrılması bekleniyor. 

AKSU’YU UNUTMAYACAK

Aksu’dan ayrılacağı için üzgün olduğunu dile getiren Kaymakam Özener, “Burada 5 yıllık görev sürem boyunca acı tatlı pek çok hatıralarımız oldu. İlçeden ayrılsak bile Aksu’yu unutmamız mümkün değil. Ben, Aksu’ya kurucu Kaymakam olarak geldim. Kurucu kaymakamların görevi çok farklıdır. Bu görevi de layıkıyla yerine getirebilmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık. Geride kalan 5 yılın ardından görev süremiz doldu. Bizim için her yer birdir, her karış vatan toprağı aynı değerdedir. Yeni görev yerimizde de vatanımız ve milletimiz için hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 29.07.2013 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.