Özen öğrencilere ipad hediye etti

MHP Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Özen, yaz Kur’an kursunu başarıyla bitiren öğrencilere ipad hediye etti.

23 Ağustos 2013 Cuma 11:11
Özen öğrencilere ipad hediye etti
Öğrencilerde aldıkları hediye karşısında büyük sevinç yaşadı.
Pınarlı Mahallesi’ndeki Şuheda Camisi’nde düzenlenen yaz Kur’an kursuna katılan öğrencilere, MHP Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Özen’den sürpriz hediye geldi. Özen, Kur’an kursunu başarıyla bitiren ve dereceye giren ilk üç öğrenciye, okul öncesinde ipad hediye etti. Aldıkları hediye karşısında büyük sevinç yaşayan öğrencilerde, Ramazan Özen’e teşekkürlerini sundu.
Gelecek yılda Kur’an kursuna katılan ve dereceye giren öğrencilere ipad hediye edeceğinin sözünü şimdiden veren Özen, “Amacımız, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, yaz tatili dönemini en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak. Bunun içinde hem onları teşvik etmek, hem de hayırlı işler yapmalarına vesile olmak amacıyla böylesi bir hediye vermek istedik” dedi.
 

Son Güncelleme: 24.08.2013 15:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.