Özel çocuklar Atatürk'ü andı

 MURATPAŞA Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'nin özel öğrencileri Eğitim Bilimleri Ortaokulu öğrenciyle birlikte Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 79'uncu yıl dönümünde törenle andı.

14 Kasım 2017 Salı 10:23
Özel çocuklar Atatürk'ü andı

Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'nin özel öğrencileri yılın en anlamlı etkinliğine imza attı. Özel çocuklar, Eğitim Bilimleri Ortaokulu öğrenciyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, vefatının 79'uncu yıl dönümünde hazırladıkları özel bir etkinlikte andı. Anma töreninde Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın yanı sıra Adalya Vakfı Başkan Veli Bilal Köleoğlu ve aileler yer aldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende Başkan Uysal, “Biz Ankara'dan esen rüzgara göre değil her zaman, bizim coğrafyamızda verilen emeği, hepimiz ve en çok da çocuklarımız için değerli olan bu uygarlık projesini sahipleniyoruz" diye konuştu. Atatürk'ün sevdiği şarkıların seslendirildiği anma töreninde özel çocuklarının zeybek oyunu ise izleyenlere duygulu anlar yaşattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.