Oyunu veren sahile koştu

ANTALYA'da oylarını kullanan vatandaşlar, ardından danize gitti. Oy kullanma işleminin başladığı ilk saatlerde boş olan plaj üniteleri, öğle saatlerine doğru dolmaya başladı.

24 Haziran 2018 Pazar 17:19
Oyunu veren sahile koştu

Turizmin başkenti Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı'na gelenler 35 derece sıcakta denizin tadını çıkardı. Deniz suyu sıcaklığının 26 derece olduğu turistik kentte, kimileri oy kullanıp denize geldiğini söyledi, kimileri de öğleden sonra sandık başına gideceğini belirtti.

Ailesiyle birlikte sabah erken saatte oy kullandığını belirten Nurcivan Özkılıç, kızı ve eşiyle birlikte denize geldiklerini söyledi. Özkılıç, "Sabah ilk oy kullananlardan birisiyim. Şimdi de ailemle denize geldim. Kızımla yüzüp eğleneceğiz. Pazar tatilimizin tadını çıkartacağız" dedi. Oyunu kullanarak denize gelen Cihan Görgün ise oğlu Çınar ile birlikte bol bol denize girdi. Görgün, "Ailemle birlikte denize geldim. Sabah erken kullanıp, denizde dinlenmek istedik. Güzel bir gün" diye konuştu.

OY VEREN SAHİLE KOŞTU
Antalya'da, cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimi nedeniyle sabah boş olan Lara halk plajı, saat 12.00'den sonra dolmaya başladı. İlerleyen saatlerde ise sahilde neredeyse güneşlenecek yer kalmadı. Sahilin yanı sıra mesire alanları da piknikçilerin uğrak yeri oldu. Mangallar yakılırken, tahta masalar yiyeceklerle donatıldı. 

Ailesiyle piknik yapan Nazif Zengin, "Sabah oyumuzu kullandık, çocuklarımızı alıp, piknik yapmak istedik. Seçim memlekete hayırlı olsun" dedi.

Sahilde denize girmeyi tercih eden Kamile Murtay ise oy kullandıktan sonra temiz hava almak istediklerini belirterek, "Oyumuzu kullandığımız için kendimizi huzurlu hissediyoruz. Hakkımızda hayırlı olan Allah nasip ettin" diye konuştu.

'TATİLİ OYA TERCİH ETTİK'
Hülya Yavuz da Gaziantep'ten Antalya'ya tatil için gelmeleri nedeniyle oy kullanamadığını belirterek, "Tatili oya tercih ettik. Normalde de eşim oy kullanır, ben kullanmıyorum" dedi.

Yine Gaziantep'ten Antalya'ya tatile gelen üniversiteli gençler de daha önce plan yaptıkları için oy kullanamadıklarını söyledi.


Son Güncelleme: 24.06.2018 17:22
Anahtar Kelimeler:
AntalyaSeçim 2018
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.