Otomobilin markete girme anı kamerada!

ANTALYA'da 3 kişinin bulunduğu otomobil, hızla markete girdi. O anlar marketin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

01 Haziran 2020 Pazartesi 13:51
Otomobilin markete girme anı kamerada!

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) -

Kaza, saat 03.30 saralarında Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi'nde meydana geldi. Plakası ve sürücüsü belirlenemeyen, içinde 3 kişinin bulunduğu otomobil, hızla cadde üzerinde bulunan marketin kepenklerini kırıp, içeriye daldı. Hızla otomobilden inen 3 kişi, olay yerinden kaçtı. Kazayı görenler durumu polis ekiplerine bildirdi.

Kaza anı ise marketin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde otomobilin hızla makete girdiği görüldü. Polis, kaçan kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.