Otobüsteki yolcudan ruhsatsız tabanca çıktı

ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde jandarmanın yaptığı yol uygulamasında durdurulan otobüsteki bir yolcunun üzerinden ruhsatsız tabanca ve buna ait şarjör ve mermiler ele geçirildi.

12 Mart 2020 Perşembe 11:39
Otobüsteki yolcudan ruhsatsız tabanca çıktı

Yücel BULUT/GAZİPAŞA, (DHA)

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Güney Jandarma Karakolu ekipleri, D400 karayolu üzerinde 7/24 yapılan yol kontrolü sırasında bir otobüsü durdu. Yapılan kimlik kontrolü sırasında yolcu olarak bulunan M.A. şüpheli hareketlerde bulunması üzerine otobüsten indirilerek üst araması yapıldı. Şüphelinin üst aramasında ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjör ve 15 mermi bulundu.
Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan M.A. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. M.A. çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.