Otelde yangın paniği

Antalya'da Konyaaltı İlçesi'nde, bir otelin elektrik panosunda kabloların ısınması dolayısıyla yangın çıktı. Yangın, resepsiyon görevlisinin erken müdahalesiyle çabuk söndürülürken, Rus turistler kısa süreli panik yaşadı.

26 Eylül 2013 Perşembe 10:44
Otelde yangın paniği
Yangın, saat 06.00 sıralarında merkez Konyaaltı İlçesi, 310 Sokakta bulunan 3 yıldızlı bir otelde çıktı. Otelde elektrik panosunda kabloların ısınması dolayısıyla çıkan yangına resepsiyon görevlisi hızla müdahale etti. İtfaiye ve polisin gelmesiyle yangın büyümeden söndürüldü.

Üzerinde bornozları ile ayakkabısız, çıplak dışarı çıkan Rus turistler, söndürme çalışmalarını izledi. Kısa süreli panik yaşayan turistler, yangının sönmesiyle rahat bir nefes aldı.

Panoda küçük bir patlama olduğunu belirten otel görevlisi, "Patlama ve kokuyu duyunca tüpü alıp hemen koştum. Daha sonra kalan misafirleri dışarı çıkardım" dedi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Son Güncelleme: 26.09.2013 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.