Ordu Tarımdan aşure ikramı

Aksu İlçesi Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Ordu Tarım, Muharrem Ayı dolayısıyla bölge esnafına ve vatandaşlara aşure ikramı yaptı.  

30 Ağustos 2021 Pazartesi 15:13
Ordu Tarımdan aşure ikramı

İslam tarihi açısında önemli aylardan bir olan Muharrem Ayı dolayısıyla Ordu Tarım’ın sahipleri, aynı zamanda DSP Büyükşehir ve Aksu Belediye Meclis Üyesi Mehmet Akif Ordu ile kardeşi İsmail Ordu, Aksu ilçesinde Güzelyurt esnaflarına ve vatandaşlara Aşure ikramında bulundular. Bin kişilik hazırlanan aşure kazanının başına geçen işletme sahipleri Ordu kardeşler, elleriyle kaselere aşure doldurdu. Aşurenin, dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin simgesi olduğuna dikkat çeken Mehmet Akif Ordu, “Bizde esnafımız ve vatandaşlarımızla bu aşure bereketini paylaştık” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.