OMURGASINDA SAÇMA ÇIKTI

ANTALYA'da ayakta durmakta sıkıntı çektiği görülen sokak kedisinin röntgenlerinde, omurgasının altında saçma tespit edildi.

07 Kasım 2019 Perşembe 11:48
OMURGASINDA SAÇMA ÇIKTI

Kepez ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde çevre sakinleri, sokak kedisinin ayakta durmakta güçlük çektiğini, yürümeye çalışırken de düştüğünü gördü. İnsanlardan kaçıp, araçların altına saklanan kedi için Candostları Koruma Derneği'nden yardım istendi. Dernek üyeleri, kediyi tedavi için veteriner kliniğine götürdü. Klinikte yapılan muayene ve çekilen röntgeninde kedinin omurgasının altına saplanan saçma tespit edildi.

'SAÇMA TEHLİKELİ BİR YERDE'

Candostları Koruma Derneği Başkanı Arife Yanık, kedinin omurgasının altındaki saçma nedeniyle yürüyemediğini söyledi. Veterinerden aldıkları bilgiye göre kedinin tuvaletini bile yapamadığını belirten Yanık, "Hekim iğne tedavisine başladı, 3-4 gün iğne yapılacak. Sonra ameliyat gerekecek. Saçma çok riskli bir yerde. Ameliyat mümkün olur mu o zamana kadar yaşar mı bilmiyoruz" dedi.

Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA)-

Son Güncelleme: 07.11.2019 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.